sâmbătă, 7 februarie 2009

Pr. Marian Marcus - Inca mai este loc la Cruce

6 comentarii:

  1. Sărut dreapta, Prea Sfinţia Dumneavoastră.Cântecele şi vocea Dumneavoastră dulce, mă copleşesc zilnic şi mă fac să gândesc,cât de potrivite sunt pentru unii dintre noi,românii,fiii lui Dumnezeu.Da, să ne îndreptăm spre Cruce, la chemare şi dacă Domnul vrea,pentru iertare, că prea multe păcate se săvârşesc, în mica, frumoasa,dar necăjita noastră ţărişoară.

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru toti cei care asculta aceasta minunata muzica Domnul Isus sa-i binecuvanteze si parintelui Marian sa-i harazeasca sanatate si putere .

    RăspundețiȘtergere
  3. Slavit sa fie Domnul! va spun parinte. asa a fost copilaria mea, ascult acum si traiesc vremurile de atunci, cand vremurile erau grele si totusi mai frumoase si pline de har. au trecut anii si acum va regasesc aici cu ajutorul tehnologiei. ce sa va spun, doar ca va ascult mult si ma rog mult la Dzeu s aimi dea iertare pt toti anii care au trecut cand eu L-am parasit..cuvintele se opresc..ar trebui sa traiesc macar jumatate din anii mei sa pot sa plang si sa ma rog sa primesc iertarea pt toti anii care au trecut si am uitat de rugaciune de Dzeu de frati si de multe alte.

    RăspundețiȘtergere
  4. OF DOANNE CE MARE DAR ARE PARINTELE DUMNEZEU SALTINA MULTSA BE BUCURE SUFLETELE

    RăspundețiȘtergere
  5. d-nul sa-l binecuvanteze cu viata vesnica si sa fie ca prin bunatatea lui si prin harul lui dat de domnul sa aiba roade cat mai multe aduse in fata d-nului
    de mic copil l-am acceptat pe d-nul in viata mea el ma binecuvantat pe tot parcursul vieti si acum sant cel mai fericit om il laud pe d-nul in biserica nr;2 betel din recas vocea d-voastra m-a coplesit aveti un har minunat de-al lauda si vesti cuvintul .fie ca harul ,pacea si slava lui cereasca sa-l ocroteasca pana la venirea lui amin

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnul sa va binecuvanteze si sa va dea putere sa-L slujiti pana la capat

    RăspundețiȘtergere